Tilbud på Ruark Audio

Denne uken har vi veldig bra tilbud på Ruark Audio som har fått bra omtale i pressen verden over.

Ruark Audio er en radio med DAB+, Bluetooth aptx, USB, Internet radio, WiFi og Spotify connect.

Klikk på bildene for å gå til produktsiden for bestilling.

Ruark Audio R2 MK3

Den tredje generasjonen, Ruark Audio R2, uttrykker våre prinsipper i et tidløst, kompakt musikksystem, som både ser og høres fantastisk ut.

Mens den nye Ruark Audio R2 MK3 kan gi uttrykk for å være lik sine forgjengere, sett ut ifra designet, har den utviklet seg så mye at praktisk talt alt ved den er nytt. Teknologien gir deg tilgang til din egen musikk og sendinger og muligheten til å oppdage ny musikk på en rekke praktiske måter.

Den nye Ruark Audio R2 MK3 inneholder utvilsomt en suksessfull teknologi og er en av de mest attraktive kompakte musikksystemene tilgjengelig på markedet. Men det som virkelig gjør den nye Ruark Audio R2 MK3 spesiell er lyden! Lydkvalitet er vårt hovedfokus, og vi tror at teknologien har lite å si hvis sluttresultatet gir deg dårlig og ubehagelig lyd. Den nye Ruark Audio R2 MK3 er et produkt som vi garanterer vil bringe ren nytelse til hverdags-lyttingen, og dermed er vårt slagord – ‘made for music’.

Ruark Audio R2 MK3, koster normalt kr. 5.995, men selges nå for kr. 4.990.

Ruark Audio R2 MK3 design radio Hvit

Ruark Audio R2 MK3 Sort design radio

Ruark Audio R2 MK3 design radio valnøt

Ruark Audio R7

Ruark Audio R7 er et vakkert møbel som låter fantastisk. I tillegg har den alt du kan ønske deg som DAB/DAB+/FM/Internett streaming/CD/Bluetooth/DLNA Wi-Fi.

Vi har kun 1 igjen av denne som står i utstillingen. Produktet er som nytt.

Ruark Audio R7, koster normalt kr. 29.995, men selges nå for kr. 22.490.

Ruark Audio R7