Jensen of Scandinavia

Vi har nå fått inn et nytt kvalitetsmerke, Jensen of Scandinavia.

Jensen of Scandinavia er et norsk selskap som utvikler og produserer radioer av høyeste kvalitet. Jensen of Scandinavia er markedsleder i det skandinaviske markedet, og har siden Jensen konseptet ble lansert i 1999 vært en ubetinget suksess.

Jensen of Scandinavia BUDDY DAB radio er utviklet for maksimalt god lyd mot det nye DAB-nettet i Norge og stadig flere land. Lyden er tunet av norske musikk produsenter for å oppnå den beste lydopplevelsen. Topp kvalitet og funksjonalitet kjennetegner BUDDY DAB. Dette bekreftes av topp tester i DinSide.no og Stereo+.

DinSide sier: «Buddy gir langt kraftigere og fyldigere lyd enn vi kan huske å ha hørt fra noen frittstående DAB-radio. Der for eksempel Tivoli-radioen begynner å skurre, spiller Buddy-en videre som om ingenting skulle ha skjedd..»

Stereo+ sier: «BUDDY DAB spiller fletta av alle andre».

Les DinSide testen her.

Les Stereo+ testen her.

Klikk her for mer informasjon.