psb M4U-4 In-Ear Hodetelefoner

 

psb M4U-4 In-Ear Hodetelefoner

Med 40års erfaring innen høyttalerproduksjon gir PSB deg nå muligheten av å få fantastisk hifi lyd gjennom sine M4U-4 In-Ear hodetelefoner. Det spennende med psb M4U-4 In-Ear Hodetelefoner er at de er et 2-veis system bygget inn i propper eller såkalt In-Ear hodetelefoner. Dette er gjort mulig ved teknologiens kontinuerlige utvikling innen miniatyriserte løsninger. Samspillet mellom høyttalerenhetene er gjort så bra at PSB virkelig kan stå for sin egen betegnelse for lytteopplevelsen man får; RoomFeel™. psb M4U-4 In-Ear Hodetelefoner spiller musikk med stor romfølelse. De er meget veloppløste og detaljerte og de spiller bass på en naturlig, ikke for påtrengende måte, men med kjellerdyp og musikalsk fundamental gjengivelse.

PSB M4U-4 er hifi inne i øret på aller beste vis. PSB M4U 4 levers som hvite eller sorte.

For mer info. Klikk HER for sort og HER for hvit.