Ruark Audio R2 MK3, en kraftig oppgradering

Ruark Audio R2 MK3 design radio valnøt

Bluetooth, wifi, digital radio, aptX, spotify connect, RDS

Den tredje generasjonen, R2, uttrykker våre prinsipper i et tidløst, kompakt musikksystem, som både ser og høres fantastisk ut.

Mens den nye Ruark Audio R2 MK3 kan gi uttrykk for å være lik sine forgjengere, sett ut ifra designet, har den utviklet seg så mye at praktisk talt alt ved den er nytt. Teknologien gir deg tilgang til din egen musikk og sendinger og muligheten til å oppdage ny musikk på en rekke praktiske måter.

Den nye Ruark Audio R2 MK3 inneholder utvilsomt en suksessfull teknologi og er en av de mest attraktive kompakte musikksystemene tilgjengelig på markedet. Men det som virkelig gjør den nye Ruark Audio R2 MK3 spesiell er lyden! Lydkvalitet er vårt hovedfokus, og vi tror at teknologien har lite å si hvis sluttresultatet gir deg dårlig og ubehagelig lyd. Den nye Ruark Audio R2 MK3 er et produkt som vi garanterer vil bringe ren nytelse til hverdags-lyttingen, og dermed er vårt slagord – ‘made for music’.

 

Ruark Audio R2 MK3 design radio valnøt

Ruark Audio R2 MK3 design radio valnøt

Ruark Audio R2 MK3 design radio valnøt

Koblet til Spotify

Den nye Ruark Audio R2 MK3 er koblet til Spotify og med en Spotify Premium konto kan du velge Ruark Audio R2 MK3 som avspillingsenhet og deretter pause eller hoppe over låter ved hjelp av kontrollene på selve R2-enheten. Etter Ruark Audio R2 MK3 har vært slått av, vil den fortsette å spille musikken fra der den stoppet sist, ved enkelt å trykke på play-knappen, til og med hvis mobilen eller andre enheter er slått av. Med tilgang på over 20 millioner sanger, med Spotify appen og en Premium konto, vil du kunne oppdage ny musikk og nyte gamle klassikere, hver dag!

Ruark Audio R2 MK3 funksjoner

 • DAB & DAB+
 • FM with RDS
 • Internet radio
 • Wi-Fi
 • Bluetooth
 • Spotify Connect
 • USB playback
 • 3D sound
 • Front and rear inputs
 • OLED display
 • Dual alarms
 • Remote control

Mer informasjon på produktets hjemmeside

Klikk på bildene under for å gå til produktet med den fargen du liker.

 

Ruark Audio R2 MK3 design radio Hvit Ruark Audio R2 MK3 Sort design radio Ruark Audio R2 MK3 design radio valnøt