P4 med eventradio på DAB og nett

KILDE: Radio.no av Mari Hagerup

Sender sykkelradio døgnet rundt i fire dager! I forbindelse med sykkelrittet Tour of Norway lanserer P4 for første gang en egen sportseventkanal, P4s Tour of Norway-radio!

– Den digitale teknologien åpner opp for muligheter som for eksempel event-radio i forbindelse med sportsarrangementer, musikkfestivaler, konferanser eller andre happenings, sier programredaktør Per Henrik Stenstrøm i P4. Sigurd Sollien (bildet) rapporter i fire dager. Foto: P4

Kanalen kommer til å sende 24 timer i døgnet i perioden 21. til 25. mai 2014. Her kan du høre dybdeintervjuer med alle toppsyklistene, få oppdaterte rittresultater, nyheter fra løpet og jevnlige trafikkrapporter. Sigurd Sollien er P4s omreisende spesialreporter og følger turnéen fra begynnelse til slutt med humoristiske innslag gjennom hele dagen.

Ny mulighet med digital teknologi

– Den digitale teknologien åpner opp for muligheter som for eksempel event-radio i forbindelse med sportsarrangementer, musikkfestivaler, konferanser eller andre happenings. Vi kan sette en ny kanal på lufta i løpet av svært kort tid og synes det er ekstra hyggelig å ha premiere på denne typen kanal nettopp i forbindelse med Tour og Norway, sier programredaktør Per Henrik Stenstrøm i P4.

På DAB-nettet 

Kanalen blir tilgjengelig via DAB i Oslo og Akershus, P4.no og via P4-gruppens radioapper som kan lastes ned gratis via Google Play og App Store.

Årets arrangement er den fjerde utgaven av sykkelrittet Tour of Norway. Rittet er oppgradert til et kategori 2.HC-ritt, og foregår på Østlandet i perioden 21. til 25. mai i 2014.