Markedets råeste DAB-adapter

Tiny-Audio-M7-2KILDE: NyTeknikk.no

TT Micro lanserer markedets råeste DAB-adapter

De siste årene har DAB-revolusjonen feid over landet, til glede for mange og til fortvilelse for andre. Til glede for alle som er glad i god lyd og stort utvalg. Fortvilelse for de som allerede har påkostede og gode analoge anlegg som de nødig vil bytte ut.

Nå kommer Tiny Audio med et DAB-adapter som ikke bare konverterer til DAB-signaler, men som også streamer fra internettradio og mediespillere. Komponentene er hentet fra Pinell SuperSound II – en strålende nyhet for alle som liker topp lyd og ikke vil kvitte seg med sitt gamle stereoanlegg.

Tiny Audio M7 kan du ta med deg overalt der du har strøm, på hytta, i båten eller på ferie, og den forvandler alle høyttalere og minianlegg med aux-inngang til en DAB-radio. Har du internettilgang ligger verden for dine føtter, med over 20 000 radiokanaler og podcasts sortert på land og kategori, levert i krystallklar digital vellyd.

– I dag har over 36 prosent av norske husstander én eller flere DAB-radioer, sier Tom Vedvik, daglig leder i TT Micro. – Likevel vil analoge radioer og stereoanlegg være med oss i lang tid fremover, også etter at FM-nettet stenges i 2017. Med denne adapteren gjør du alle lydkilder om til en DAB-radio, til og med bestefars gamle Sølvsuper.

Tiny Audio M7 kan du bestille i vår nettbutikk.

Tiny-Audio-M7